Vacature HBO afgestudeerde ouderbegeleider systeemtherapeut of gezinsbegeleider per week.

Ben jij een gedreven en flexibele ouderbegeleider of systeemtherapeut en heb je zin om ons jonge enthousiaste team te versterken, solliciteer dan op de functie van ouderbegeleider of systeemtherapeut bij Psychologisch Centrum.

Als ouderbegeleider of systeemtherapeut bij Psychologisch Centrum voer je intakegesprekken, verricht je begeleid en behandel je ouders en kinderen van 0-18 en hun ouders. Psychologisch Centrum werkt intensief samen Kind-en jeugdcentrum Leeuwarden, waar gezamenlijk behandeld wordt met kinder-paramedici. De doelgroep is infants, 4-12 jaar en ouder. Je neemt maandelijks deel aan het MDO en krijgt wekelijks werkbegeleiding van een senior.

Psychologisch Centrum heeft een jong en stabiel team en probeert buiten de gebaande paden hulp te bieden, werkt vraaggestuurd en afgestemd op de individuele problematiek van het kind en de jeugdige.

Wat zoekt Psychologisch Centrum?

Psychologisch Centrum zoekt een flexibele, gedreven en veerkrachtige HBO afgestudeerde gezinsbegeleider of systeemtherapeut met hart voor het vak. Een nieuw collega die de orthopedagoog of psycholoog kan aanvullen de in behandeling en vraag-gestuurd kan werken.

Wat biedt Psychologisch Centrum jou?

Psychologisch Centrum stimuleert persoonlijke ontwikkeling en investeert in medewerkers. Denk aan de opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCT, EMDR Practitioner en Infant Mental Health. Daarnaast is er sprake van

  • salariëring conform CAO GGZ
  • uren en werkdagen in overleg en indien mogelijk flexibel
  • scholing,-en ontwikkelmogelijkheden
  • vakantie-uren in overleg
  • pensioen van PFZW

Startdatum in overleg.

Enthousiast? Schrijf dan je brief met motivatie aan Karin@psychologisch-centrum.nl of voer onderstaand formulier in.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bedrijfsprofiel
Mijn naam is Karin Kooij, mede-praktijkhouder van Psychologisch Centrum.

In onze praktijken bieden wij hulp aan mensen binnen de basis en specialistische GGZ. Daarnaast geven we particuliere hulp, waaronder relatie- en systeemtherapie. Wij doen ons best cliënten de zorg te bieden die bij hen past. Het welbevinden van onze cliënt staat centraal.