Relatietherapie. Samen aan je relatie werken

Samen kun je alles aan. Samen sta je sterk! je relatie zou steun, warme en geborgenheid kunnen bieden maar doet dat niet…. Soms heeft een van jullie te veel meegemaakt om de ander te kunnen steunen… Soms heeft een van jullie genoeg aan zijn eigen problemen.. Soms kan een van jullie de behoeftes van de ander niet goed aanvoelen en levert dit communicatieproblemen op…. Soms heeft een van jullie al eerder een relatie gehad en gaat de relatie met de nieuwe partner eigen veel te snel en komen jullie hier achter als het al bijna te laat is…..Soms wordt iemand zonder het te willen, verliefd op een ander…

Herkennen jullie je in deze voorbeelden?

Ik wil je graag vertellen dat het nooit te laat is om aan je relatie te werken. En als je uit elkaar wilt gaan is het nooit te laat om dit op een goede manier te doen.

Hebben jullie kinderen; als partner kun je uit elkaar echter als ouders blijf je voor het leven met elkaar verbonden. Het is een cadeau voor je kinderen om goed uit elkaar te gaan. Zo kunnen wij je helpen met het opstellen van een goed ouderschapsplan dat uitgaat van het belang van de kinderen.