Psycholoog Araci Grijpstra

Mijn naam is Araci Grijpstra, 27 jaar en woonachtig in Utrecht met mijn partner. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, koken, muziek luisteren, films kijken en in de natuur zijn. Ik werk als psycholoog bij Psychologisch centrum Zwolle en sta vol positiviteit en enthousiasme in het werk wat ik doe.

Ik ben nu drie jaar werkzaam in de zorg en heb veel over mijzelf geleerd in deze periode. Zelfontwikkeling en zelfkennis zijn voor mij op zowel persoonlijk als professioneel vlak waardevol geweest en ik wil jou dan ook graag ondersteunen in jouw eigen reis hier naar toe.

Elk persoon is uniek en heeft zijn eigen verhaal en ik ben er om zonder oordeel naar je te luisteren. Daarnaast zorgen openheid en eerlijkheid van mijn kant er voor dat jij weet waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten.

De momenten in de behandelkamer zijn om samen te ontdekken wat jij nodig hebt voor jezelf. De focus zal niet alleen liggen op je klachten maar juist ook op je krachten en passies. Weer in contact komen met de dingen die jou in balans brengen is het mooiste wat er is. Aan het einde van het traject hoop ik dat je met een frisse blik en nieuwe handvaten weer naar buiten gaat om je eigen weg te vervolgen.

Psycholoog-Araci-GrijpstraPsycholoog-Araci-Grijpstra