Psycholoog Esmée Renkema

Mijn naam is Esmée Renkema. In 2011 ben ik als psycholoog afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na mijn studie ben ik onder meer aan de slag gegaan als trainer-begeleider bij een telefonische en online hulpdienst. Hier heb ik van de kunst van communiceren en écht en oordeelloos luisteren mijn specialisme gemaakt. Na een aantal jaren in de randstad gewoond en gewerkt te hebben, ben ik nu weer teruggekeerd naar mijn geboorteprovincie Friesland.

Veiligheid, eerlijkheid, toegankelijkheid en warmte zijn waarden die voor mij centraal staan in het contact. Samen werken we aan het verhelderen van problemen of knelpunten, en stem ik mijn aanpak in de behandeling af op jouw (of jullie) wensen en behoeften. Daarbij gaat mijn aandacht altijd uit naar de unieke kwaliteiten die je bezit, maar misschien nog niet hebt ontdekt. Mijn streven
is dat je na afloop van het traject nieuwe tools en handvatten hebt opgedaan, zodat je met frisse energie je weg weer kan hervatten.

In mijn persoonlijke leven ben ik getrouwd en moeder van een zoon. In mijn vrije tijd kook ik graag, loop ik hard en doe ik aan mediteren.