Psychologe Felicia Hoogterp

Mijn naam is Felicia Hoogterp en ik ben sinds 2014 afgestudeerd als klinisch masterpsycholoog. Ik woon samen met mijn man en dochtertje van 3,5 in Heerenveen.
Al van jongs af aan wilde ik graag mensen met problemen helpen. Ik merk het snel als mensen niet goed in hun vel zitten.

Na mijn studie kon ik eerst geen werk binnen mijn vakgebied vinden, dus ben ik tijdelijk ander werk gaan doen. Tijdens mijn hbo-opleiding en universitaire studie heb ik veel begeleiding gegeven aan mensen met een PGB en ervaring op kunnen doen met diverse doelgroepen tijdens stages. 

Inmiddels ben ik sinds juni 2021 aan het werk binnen deze fijne praktijk.
Binnen Psychologisch Centrum bied ik relatietherapie, traumaverwerking (bij diverse problematiek) en cognitieve gedragstherapie voor uiteenlopende problemen, waaronder depressie en angst.

Een goede werkrelatie met jou/jullie vind ik uiterst belangrijk en ik kijk graag samen hoe we de problemen het beste kunnen aanpakken.  Als persoon kan ik me vaak goed inleven in iemand. Een grapje tussendoor vind ik ook belangrijk.

Wat kun je van mij als psycholoog verwachten? Ik ben graag open, eerlijk, direct maar ook zeker respectvol naar mensen toe. Ik wil je graag motiveren en helpen om een betere kwaliteit van leven te ontwikkelen!

Hopelijk kan ik de komende jaren veel ondersteuning en een luisterend oor bieden voor mensen die hier behoefte aan hebben.