Psycholoog Saskia Stastra

Mijn naam is Saskia. Na mijn opleiding taalwetenschap ben ik in 2012 afgestudeerd als psycholoog aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in wat mensen drijft, waarom mensen zich gedragen zoals ze doen en waarom iets is zoals het is. De keuze om psycholoog te worden past hier dan ook helemaal bij. Daarnaast heb ik een onderzoekende houding, sta ik open voor nieuwe ideeën en ik ben leergierig.

In mijn vrije tijd kan ik erg genieten van de natuur en dieren om mij heen. Ik vind het heerlijk om een stuk te wandelen of joggen en op deze manier uit te waaien en buiten te zijn.

Ik werk samen met cliënten van alle leeftijden. In ons contact vind ik het belangrijk om echt samen te werken, zodat we kunnen onderzoeken waarom iets gaat zoals het gaat. Deze ontdekkingen gebruiken we om te kijken naar wat jij nodig hebt. In onze gesprekken werken we op een wijze die bij jou past, zodat jij je prettig voelt en alles kunt zeggen. Ik ben ook eerlijk naar jou toe en benader jou op een positieve manier, waarbij we naar de mogelijkheden op zoek gaan. Soms is werken aan jezelf best spannend en moet je even een drempel over. Ik help je daarbij op een betrokken en vriendelijke manier.