Kind / jongeren

Ben jij als kind of jongere op zoek naar iemand om mee te praten? Heb jij problemen waar je vanaf wilt? Dan heb je de juiste website gevonden, de site van mijn kinder-psychologenpraktijk. In mijn praktijk werk ik samen met andere psychologen die jou kunnen helpen bij het oplossen van je probleem.

Wat is een psycholoog?

Als het woord psycholoog uitspreekt of schrijft, klinkt het best moeilijk of ziet het er moeilijk uit. In t kort is een psycholoog iemand die kan helpen om je blijer en prettiger te voelen. Soms helpen we je door te praten met jou en soms met je ouders, soms helpen we je door te spelen, soms helpen we je heel praktisch door samen moeilijke dingen te oefenen; een voorbeeld daarvan is “stop” zeggen tegen een pestkop.

Waar kunnen we je mee helpen?

We kunnen je helpen als… je ruzie met je ouders hebt, als je gepest wordt, als je op school slechte cijfers haalt, als je somber bent, als je ouders gescheiden zijn of als je iets heel naars hebt meegemaakt waar je steeds aan moet denken. Misschien staat dat waar jij mee zit hier helemaal niet bij, bel dan gerust even om te vragen of wij je kunnen helpen.

Hoe?

Het handigste is als jij je vader of je moeder of je opvoeder vertelt dat je graag wilt praten met een psycholoog. Je ouders kunnen dan met onze praktijk bellen om een eerste afspraak te maken. Vind je het veel te spannend om met je ouders te overleggen, neem dan zelf eerst even contact op met onze assistente Betty, je kunt haar bellen of mailen.

Wij zijn aangesloten bij Klachtenportaal Zorg