Vacature WO basis Orthopedagoog en WO basis Psycholoog

Ben je net afgestudeerd of heb je al jaren ervaring­ ?

Als orthopedagoog of psycholoog bij Psychologisch Centrum voer je intakegesprekken, verricht je psychodiagnostiek en begeleid en behandel je kinderen van 0-18 en hun ouders. Psychologisch Centrum werkt intensief samen Kind-en jeugdcentrum Leeuwarden, waar gezamenlijk en multidisciplinair behandeld wordt met kinder-paramedici. De doelgroep is infants, 4-12 jaar en ouder. Je neemt tweewekelijks deel aan het MDO en krijgt wekelijks werkbegeleiding van een senior.

Psychologisch Centrum heeft een jong en stabiel team en probeert buiten de gebaande paden hulp te bieden, werkt vraaggestuurd en afgestemd op de individuele problematiek van het kind en de jeugdige.

Wat biedt Psychologisch Centrum jou?

Psychologisch Centrum stimuleert persoonlijke ontwikkeling en investeert in medewerkers. Denk aan de opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCT, EMDR Practitioner en Infant Mental Health. Daarnaast is er sprake van

  • salariëring conform CAO GGZ
  • uren en werkdagen in overleg en indien mogelijk flexibel
  • scholing,-en ontwikkelmogelijkheden
  • vakantie-uren in overleg
  • pensioen van PFZW

Startdatum in overleg.

Enthousiast? Schrijf dan je brief met motivatie aan Karin@psychologisch-centrum.nl of voer het onderstaande formulier in.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bedrijfsprofiel
Mijn naam is Karin Kooij, mede-praktijkhouder van Psychologisch Centrum.

In onze praktijken bieden wij hulp aan mensen binnen de basis en specialistische GGZ. Daarnaast geven we particuliere hulp, waaronder relatie- en systeemtherapie. Wij doen ons best cliënten de zorg te bieden die bij hen past. Het welbevinden van onze cliënt staat centraal.